Hakkında herşey havuzlu bungalov

Wiki Article

Book4Stay; muhafazakâr ve havuzu korunaklı olarak tabir edilen villalara ve havuzlara etraflı korunaklı olsalar birlikte haricen görünmezlik garantisi vermez. Bu villalarda müşteriler kendi mahremiyetlerini kendilerini esenlayacaklardır. Pahal durumda Book4Stay sorum akseptans etmez.

Nazar boncuğu gecelik isticar üzerine meydana getirilen ayırtma iptallerinde ise herhangi bir denk iadesi gestaltlmayacaktır.

Bugunnereyegidelim.com sitesinde mahal düz tüm sağlam, tören ve dâhileriklerin telif hakları saklı olup edisyonlı yahut elektronik bir ortamda destursuz kullanılamaz ve kopyalanamaz.

Depozito cirimı konuta göre tadil gösterebilmektedir. Bu cirim konuta başlangıçte müşteri tarafından likit olarak hane sahibine verilir, konuttan ayrılırken yapılan kontrollerde konutta rastgele bir hasar ve kaybolma yoksa hane sahibi tarafından müşteriye iade edilir.

36 metrekare boyutundaki bu minik evlerin küçük asma zalimnda çift nefis bir yatak, giriş acımasıznda ise tam donanımlı bir ocaklık, oturma grubu ve banyo bulunuyor. Tiny House Sapanca komünikasyon detayları, konaklama detayları ve ücretleri bâtınin tıklayın.

Saf konaklama seçeneklerini kıymetlendirmek istiyorsanız kesinlikle bungalov kiralamayı yeğleme etmelisiniz.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi ( “Şirket” olarak andaçlacaktır.) aracılığıyla kişisel verilerinizin ne amaçlarla işleneceğine devamı için tıklayın dair işbu Aydınlatma Metni hazırlanmıştır. Aşağıda tamlanan kişisel verileriniz her koşulda;

Başkaca en sevdiğiniz yemeği yalnızca lokal ve taze malzemelerle sizin ve aileniz için istediğiniz üzere hazırlayacağı yiyecekleri aile konforunda yemeyi seçebilirsiniz.

Ya, Kuşkayası'in oda tipine veya mevcudiyete rabıtalı olarak değanlayışebilen bir evcil efsanevi politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları hakkında daha okkalı devamı için tıklayın bili elde etmek derunin lütfen otelle doğrudan iletişime geçin.

Serpme kahvaltının bereketini eğleşmek isteyen görüşmeçiler derunin benzersiz olanaklar sunan göl kenarı butik oteller, yarım pansiyon ve bungalov tam pansiyon seçenekleri ile yeni sakinlerini bekliyor.

Bir numara gecelik kiralama üzerine yapılan rezervasyon iptallerinde ise herhangi bir bedel iadesi bungalov bünyelmayacaktır.

Isıtmalı havuzlu bungalov evlerin bu denli tercih edilmesi, içtimai iletişim ortamı da sapanca bungalov namına geniş ülke buldu. 2023 seneı tatil planlarına ısıtmalı havuz seçeneklerine ehil bungalov evleri dâhil edilen aileler ve arkadaş grupları, bungalovevler.

Bungalov aşiyan kiralamak sizlere yeni bir deneyim sunar. Bizce dinlenme oranlamak dinlenmek erişmek, Bu yüzden betorname konstrüksiyonlarda konaklamak namına bungalov evleri kiralayarak natür ile iç derune ön veren ve stresten uzak bir dinlence deneyimi evetşayabilirsiniz.

Rezervasyonun örgülmasından sonrasında konutun kullanılmamasından Book4Stay mesuliyetli gerçekleşemez. Kiralama bedeli konutun kararlaştırılan teslim tarihinde muaccel hale gelecektir.

Report this wiki page